Header Ads

Niko Pepaj do reklamoj pijen Coca ~ Cola


Ne kemi mësuar se modeli shqiptar Niko Pepaj, ka arritur të nënshkruaj një kontratë pune me kompaninë e pijes më të famshme në botë për të reklamuar Coca ~ Cola, në fushatën e ardhëshme publicitare. Pas rolit në videoklipin e Selena Gomez, sesionit fotografik në revistën "Elle" me Katy Perry, dhe pjesmarrjes në reklamat e disa prej firmave më të njohura në Amerikë,Niko duket se është në rrugën e duhur të suksesit.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.