Header Ads

Sheh...paskan rrah Ledrin e gabuar


Fundjavën që shkoi në shtyp u publikua lajmin se Ledrin e Skillz, një grup djemsh e kishin rrahur aq keq sa kishte përfunduar në spital.Arsyeja paska qënë (oh sa francez janë këta të lajmeve tona!) një femër. Po mesaduket,ata njerzit që paskan rrah dikë e paskan rrah,por ai që kan rrah s'paska qënë Ledri Vulaj hahahahahaha.Rreperi është shëndosh e mirë, e me të mësuar rreth këtij lajmi ka shprehur habinë e tij në një seri postimesh në llogarinë personale të Twitter. Hidhini një sy fotos dhe shikojeni çfarë thotë hahahahahaha. Mirë ky ja hodhi,po kë kanë rrahur xhamën? Gjynah! E ka hëngër tjetri kot.Hahahahaha!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.