Header Ads

05-Afërdita Dreshaj

Duket se Afërditës,kur i vunë emrin e perëndeshës së bukurisë, gjithashtu i shkruajtën dhe fatin e saj në jetë.Ç'të themi për të që nuk e ka thënë bota.Në fund të fundit, nuk shkoi deri në finalen e Miss Universe se ishte e shkëlqyer në matematikë! Një e preferuar e jona që prej fillimit,Afërdita një herë shfaqet si komshija që i thyen zemrën të gjithëve dhe një herë si e bukura e Universit, por në të gjitha rastet nuk gabon të jetë SEKSI!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.