Header Ads

06- Zajmina Vasjari


Nëse ju nuk e keni parë me dhjetra herë videon "Po ta dija" të Zajmina Vasjarit, o gënjeni o diçka nuk shkon me ju. Këngëtarja në intervista kohët e fundit filloi të flasë se ka hequr dorë nga zhveshjet dhe ekstravaganca....hmmm. Mos ndrysho Zajminë se të duam shumë, e nga këngëtaret seksi-dance vetëm ti na ke mbetur.Njëra deputete,tjetra shtatzane...mos e bëj këtë krim!
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.