Header Ads

07-Nora Istrefi

Pas një viti heshtjeje e të mbushur me thashetheme të panevojshme, Nora Istrefi u rikthye në formën e saj më të mirë.Hit pas hiti,bashkëpunime të suksesshme dhe më seksi se kurrë për pak na bëri të harrojmë se Nora po mbush mëse dhjetë vjet në krye të Estradës Shqiptare. Aq seksi është shfaqur këngëtarja këtë vit saqë po të pyesësh se për çfarë tregon videoja e " As ni zo" do marrësh përgjigjen "Nora është shumë seksi në atë video dhe ecën Nora shumë seksi në shkretëtirë e sa seksiiiii, janë dhe ca të tjerë aty pastaj,po Nora...shumë seksi" :)No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.