Header Ads

08-Kristine Elezaj


Këtë vit Kristinë jo vetëm dha koncerte në mbarë Amerikën, e momentalisht po punon për albumin e saj të dytë, por u bë e njohur dhe për shqiptarët në mbarë botën. Videot e saj gradualisht filluan të tregonin pak e nga pak më shumë lëkurë derisa...na la me gojë hapur në videon "Warpath". Duke kërcyer me të brendshme në shkretëtirë e në mes flakëve Kristine këndon e këndon po ne na duket sikur thotë "A nuk do doje që e dashura jote të ish si unë?" OOOH YEAH!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.