Header Ads

09-Rezarta Shkurta

Dalëngadalë, Rezarta u shndërrua nga një vajzë e bukur,në në një vajzë e bukur që po sjell këngë të bukura, fotografi të bukura dhe interpretime interesante në skenë. Po përveç këmbëve të saja pinc, ishin "grindjet" me disa këngëtare të tjera që na bën të kthejmë kokën dhe të fiksohemi pas saj. Jo për gjë, por historia ka treguar që meshkujt vdesin për femrat e bukura që dinë të "luftojnë" dhe ndaj Rezi nuk mund ti mungonte kësaj liste.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.