Header Ads

10-Adelina Tahiri

Një herë boksiere,një herë sirenë, Adelina Tahirit duket se kurrë nuk i shteron imagjinata, ndaj s'mund ta kuptojmë sesi bukuroshes ja thyejnë zemrën kaq shpesh djemtë. Shikojini ata sy të shkruar, ooooohhhh e kush nuk do donte t'ja fshinte lotët për një çast...Si bëj dhe unë, kush është tu pa nga sytë me këtë trup fiksim që ka kjo hahahhaha.
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.