Header Ads

Aurela Gaçe dhe Genta Ismajli - River Deep Mountain High -Shiko videon

Aurela dhe Genta në të njëjtën skenë...super! Një interpretim i bukur që desha të jua sillja dhe juve që nuk patët mundësi ta shikonit. Këngëtaret ishin të ftuara në natën amerikane të programit "Këngët e Shekullit" në TV Klan.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.