Header Ads

Dafina Zeqiri - Supernova - Shiko VIDEON

Më në fund!!! Dafina e mbajti fjalën dhe e publikoi videon në datën e duhur.Fol për mrekulli të Krishtlindjeve :) Kënga më pëlqeu, gjithashtu dhe video. Dafina duket HOT dhe këtë herë s'po kemi ndonjë kritikë.Ndoshta jam zgjuar unë me të mira, por më pëlqen ç'të bëj! Pak të tepruara ato ova ovaaa lol po prapë bukur. Kam një parandjënjë që kjo këngë do ketë shumë remikse që ndoshta do pëlqehen më tepër se kënga.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.