Header Ads

Dj Prime shqiptari që sfidoi Rihannën

Ju në Shqipe nuk e njihni po në Gjermani banon një shqiptar i cili njihet me emrin artistik Dj Prime. Disa prej hiteve të tij më të njohura janë "Zemër,Zemër", "Alone With You" etj, por kënga që e bëri Dj Prime të famshëm në mbarë botë është kënga "All The Boys Love Me" në të cilën Dj Prime tentoi të sfidojë dhe vetë seksi bombën Rihanna dhe ja arriti qëllimit.Ne mësojmë të jetë shkruar në mediat gjermane se Rihanna dora vetë, pasi pa videon e mëposhtme i kërkoi djaloshit lozonjar që të bashkëpunonin në versionin amerikan të këngës i cili do këndohet nga Rihanna dhe do titullohet "All The Girls Love Me". Suksese!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.