Header Ads

Eliza Hoxha e ka fiksim këtë fustanin


Eliza Hoxha e ka aq shumë fiksim këtë fustan (që është vërtet i bukur nuk mund ta mohojmë) saqë ka vendosur dhe të dalë në dy kopertina të ndryshme me të. Qënka si unë, se dhe unë kur ngjitem pas një veshjeje nuk shqitem për një muaj, po të paktën uë nuk dal kopertinave lol.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.