Header Ads

Evi Reci - Whatever Dream - Shiko Videon Premierë Ketu!

"Whatever Dream" është kënga më e re e Evi Recit e cila përfshihet në kolonën zanore të filmit "L over S". Kënga është në gjuhën angleze, ndërkohë që së shpejti Evi pritet të publikojë dhe një këngë në gjuhën shqipe. ♥


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.