Header Ads

Flori dhe Labi - Foto nga xhirimet e "S'të mbaj inat"


Siç ju treguam disa ditë më parë, Flori Mumajesi dhe Labinot Tahiri së shpejti sjellin në treg një videokëngë të re, bashkëpunimin e tyre "S'të mbaj inat". Këtu po ju sjellim dhe disa foto nga sheshi i xhirimit të videos.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.