Header Ads

Mark Marku publikon "Da si htjela" në Kroaci- Dëgjoje këtu

Talenti i ri me origjinë shqiptare Mark Marku,pasi u klasifikua suksesshëm në finalen e programit "Kroacia kërkon një yll",sapo ka bërë të ditur se së shpejti do të publikohet dhe video e këngës së tij të parë "Da si htjela" të cilën mund ta dëgjoni më poshtë.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.