Header Ads

Seldi vjen gjithmon me neeeee - "Kuq e zi" video - Sinani,Meda,Seldi

Si ishte ai lajmi, Sinani është mërzitur me Seldin? Po, re po sa herë mërziten me njëri-tjetrin këta bëjnë video të re lol. Ju marrshi të keqen se ata vazhdojnë të jenë shumë miq si më parë e sapo kanë publikuar videokëngën e re "Kuq e zi" në një bashkëpunim me Medën. 34.000 klikime për një ditë...ku ka këngë që bën Sinani dhe Meda e të mos bëhet hit.Nji muaj 2 milion klikime i bën kjo video.Ja mbajeni mend.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.