Header Ads

Stefani dhe Flori Mumajesi - "Ta-Lla-Va"

Pas suksesit të madh në Shqipëri, tashmë "Tallava" publikohet dhe në versionin bullgar, si një bashkëpunim i Flori Mumajesit me këngëtaren bullgare Stefani nën titullin "Ta-Lla-Va". Sigurisht ne na pëlqen më shumë versioni shqiptar, po dhe ky version cool është dhe Stefani këndon mjaft mirë. Ndiqeni:

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.