Header Ads

Shiko Ledrin tek shikon porn


Ne kujtuam se moda e videove erotike të publikuara në internet,kishte kaluar me kohë,por mesaduket e paskemi pasur gabim. Suplementi "BlueTooth" ka publikuar një lajm këtë fundjavë në të cilën flitet për një video të hedhur në YouTube, ku Ledri i Skillz shfaqet duke masturbuar. E vërtetë apo jo nuk mund të themi pasi nuk e kemi parë (e as kemi ndërmend lol), por dhe videoja është hequr nga faqja online...Gjithsesi ne bëmë një investigim të shkurtër dhe (pavarsisht se nuk mund të ju sigurojmë sesa të vërteta janë këto fakte) mësuam se personi që ka publikuar videon punon diçka tek iPKO...kështu që nëse Ledri e ka rrjetin me iPKO bën mirë të ruhet se ja paska hack sistemin hahahhahaha. Në anën tjetër,vetë rreperit duket se nuk i ka prishur shumë punë kjo video,biles me humor ai ka postuar foton e mëposhtme në Twitter duke ju treguar fansave me shaka se po shikon porn loooool ! Sheh,sheh, i pëlqenkan dhe treshet pale! Qyyy! Hahahahhahaha!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.