Header Ads

Bjordi lë Adelajdën për tu bërë banakier


Këtë herë në intervistat e klubit të "DWTS" ju keni vënë re që Adelajda nuk ka përkrah saj aksesorin më të rëndësishëm...Bjordin? Si,qysh,tek,çfarë ndodhi? Qënkan ndarë!!! Jooooooo! Po, po qënkan ndarë dhe tashmë Bjordi është shpërngulur në Itali, ku ka lënë pas ëndrrat për tu bërë,aktorë,këngëtar,gazetar,drejtues...dhe në rebelimin e tij ka zgjedhur të bëhet banakier në një lokal të Veronës. Ju mund të çuditeni me zgjidhjen e tij, por Bjordi duket mëse i lumtur me veten,biles taki-faki ka gjetur dhe një dashuri të re...Jasha Adelajdaaaa Adelajdaaa Jasha Adelajdaaaa aaaaa!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.