Header Ads

Rita Ora - Kopertina e versionit deluxe te albumit


Nese jeni fans i Rites dhe gjithmone doni te merrni sa me shume prej saj, atehere ne vend te albumit te thjeshte ju mund te merrni versionin Delux apo sic i themi ne Luks :) Aty do te keni me teper foto,ndoshta remikse dhe kenge shtese,plus dhe ndonje bluze apo DVD te videove.Kjo eshte kopertina.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.