Header Ads

Lyrical Son & ErgeNR - La Pintamilja- Shiko Videon

Kjo eshte hera e pare qe degjoj per ErgeNR, por  mendoj se jane te mire dhe bashkepunimi i Lyrical Son me ta ne "La Pintamilja"rezulton i pershtatshem dhe i suksesshem. Keto dy vitet e fundit Lyrical Son eshte i pagabueshem.Gjithashtu desha te shtoj qe keto videot me pamje nga tarracat e Prishtines nuk me merziten kurre :) 100 here me mire se trillimet e disave neper makinat e komshijve lol.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.