Header Ads

Reklama e filmit "Eagle/Shqipe"

Motrat Vilma dhe Greta Zeneli kane perfunduar xhirimet ne Shkoder dhe po behen gati per te filluar ne Amerike xhirimet e filmit te tyre te trete "Eagle/Shqipe" ne te cilin interpretojne dhe disa prej emrave me te njohur te kinemase shqiptare si Zyliha Miloti e Ndricim Xhepa. Me poshte po ju sjellim nje reklame te filmit, publikuar kete jave.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.