Header Ads

Stresi - Now Am Ballin - Shiko videon

/Nuk eshte kollaj me ken' rreper i vertete ok/ thote dhe pastaj del  ne video duke lexuar tekstin e kenges ne iPhone. Hmmm perse? Kenga eshte e mire, dhe pse keto kenget e Babastars te gjitha njelloj duken se fundmi e s'me gerricin shume...nje million nje million nje milliiiion lol, pastaj pas "Lambo" qe e kam fiksim, kjo kenge as nuk te hyn ne sy.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.