Header Ads

Zhaku-E paparapare - Shiko Videon

Ok, nuk dua te flas keq se Zhakun e kam qejf si tip dhe e di qe mundohet te sjelli dicka ndryshe,mundohet te jete e vecante etj etj, cka i nevojitet tregut dhe atmosferes ne Shqiperi,por problemi eshte - te gjithe mund te hapin nje dyqan,por nese nuk e shet mallin dhe e vesh vetem vete, a ja vlen? Qe ta them me qarte ne gjuhen e Zhakut, kjo kenge eshte si nje fustan qe mund te vishet vetem nje here por nuk do te thote se eshte couture. Po mos ma vini re mua se une dhe nuk di gje se nuk jam i jashtem. Ene kshu!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.