Header Ads

Angela Martini, bukuroshja e muajit per GQ- MeksikeDheeee....eshte zyrtare! Revista GQ i ka fiksim shqiptaret,pasi cdo shqiptar te njohur e ka vendosur ne faqet e saja! Atehere...versioni meksikan i kesaj reviste,ka prezantuar Angela Martinin si bukuroshen e muajit (shikoni foton e meposhtmemarre nga faqja zyrtare e revistes), duke i bere dhe nje prezantim te shkurter karrieres se saj.Kjo eshte hera e dyte (mesa dime ne), qe Angela shfaqet ne faqet e kesaj reviste,pasi ajo ka pozuar per versionin italian te GQ dhe me pare. Per ata qe nuk e dine GQ eshte revista me e njohur dhe me e respektuar per meshkujt ne bote.Nje alla Vogue per meshkujt.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.