Header Ads

Breanne Benson tani dhe ne Hollivud


Breanne Benson njihet si shqiptarja e vetme ne industrine e filmit pornografik ne Amerike,por pornstarja e famshme kohet e fundit pervecse po vazhdon studimet e larta, po provon veten dhe ne kinematografi. Kete vit ajo ka interpretuar (pa rroba pa rroba lol) ne filmin "Mancation" perkrah Joey Fatone, ne rolin e Alyssa, duke shpresuar qe ne te ardhmen ti celi fati dhe ne Hollivud.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.