Header Ads

Klementinë Hendrichs prezantohet suksesshem ne X Factor te Gjermanise -Shiko videon


Nje tjeter shqiptare po prezantohet me sukses ne "X Factor" te Gjermanise. Ajo quhet Klementine Hendrichs dhe eshte me origjine nga Istogu i Kosoves.Me poshte ne po ju sjellim dy klipe te shkurtra nga  interpretimet e saj ne X Factor (ligjet e autorsise ne Gjermani nuk lejojne publikimin e plote te interpretimeve ne YouTube) si dhe nje interpretim te sajin publikuar ne prill te ketij viti.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.