Header Ads

Rita Ora kendon R.I.P ne emisionin e Ryan Seacrest

"On Air with Ryan Seacrest" eshte programi  radiofonik me i degjuar ne Amerike dhe Rita Ora ka qene e ftuara e radhes ku ka kenduar hititn e saj "R.I.P". SI SHPIRT! Ne te njejten kohe ne po shpresojme qe Rita e cila ka marre pjese ne X Factor te Anglise dheAustralise, te bej ndonje vizite dhe ne X Factor te Amerikes.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.