Header Ads

Shqiperia konkuron per Oskar me "Pharmakon"


Shqiperia zyrtarisht ben pjese ne seleksionimin parafinal te cmimeve Oskar per kategorine e filmit te huaj me te mire.Kete vit ne prezantohemi me "Pharmakon" nje film me regji te Joni Shanaj. Me poshte mund te shikoni dhe reklamen e filmit.Kete vit ne kete gare marrin pjese 71 vende nga e gjithe bota.Suksese shqipe!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.