Header Ads

Vedat Ademi - Duet me Argjentina Ramosaj dhe planet e tjera


Vedat Ademi kemi mesuar se se shpejti ka ne plane te publikoj nje videokenge te re ne te cilen ka bashkepunuar me Argjentina Ramosaj. Kohet e fundit,kengetari ka regjistruar shume kenge te reja, te cilat do te perzgjidhen per tu permbledhur ne albumin e ri qe Vedati ka ne plan te publikoj vitin e ardhshem.Nderkohe ne festivalin Kenga Magjike ai do te rikthehet vetem me nje kompozim te Gent Myftaraj. E teksa planet profesionale duket se po i shkojne me se miri, e tille mund te thuhet dhe per jeten private ku sic mesojme, Vedati pret ti vij ne jete nje djale ne kohe per Krishtlindje :)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.