Header Ads

Action Bronson publikon "Rare Chandeliers" - Shkarkoje falas!Rreperi me origjine shqiptare Action Bronson, publikon neser (15 nentor) albumin e ri me titull "Rare Chandeliers" te cilin keni mundesine ta shkarkoni komplet falas! Albumi i prodhuar nga The Alchemist perbehet nga 13 kenge (+ paraprezantimi) ne te cilin perfshihet dhe hiti i fundit "The Symbol". Per te shkarkuar albumin, mjafton te vizitoni neser faqen zyrtare te rreperit ne www.ActionBronson.com

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.