Header Ads

Aulona dhe Fatma sjellin "Thumb"

Ato mund te duken sikur grricen me njera-tjetren, por ne fakt jane ne mision per tu gerricur me te gjithe personazhet e njohur, e cila mund te jete dhe arsyeja perse asnje televizion nuk mori persiper te blinin "Thumb".Ndoshta ky ka qene dhe vendimi me pozitiv qe i ka ndodhur vajzave te cilat ne kete menyre mund te jene sa me te lirshme e me me humor.Vete Zot vet shkop domethene.Fillimi duket i mbare, le te shpresojme qe do vazhdojne keshtu. Suksese!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.