Header Ads

Dhurata Ahmetaj ft Blero - Me genje

Blero e prezantoi Dhuraten si "Jennifer Lopez shqiptar"....HA!Videoja shume e dobet, ata balerinet, ajo e veshur me tutu booooo. Dhurata ka ze ete mire dhe premton per me shume, por kjo kenge nuk eshte gje. "Stars Down" eshte 100 here me e mire.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.