Header Ads

Diana Avdiu dhe Aferdita Dreshaj per Tarik EdizDiana Avdiu dhe Aferdita Dreshaj jane imazhi i ri i fushates publicitare te linjes se fustaneve "Tarik Ediz". Fotografite e tyre se shpejti do shfaqen ne dyqanet ne mbare Ameriken, nderkohe qe ne po ju sjellim disa foto nga kjo fushate.

 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.