Header Ads

NRG Band tentojne tregun europian

Duket se NRG Band tashme po tentojne dhe suksesin muzikor ne tregun europian. Kemi mesuar se ata jane lidhur me shtepine diskografike rumune CAT Music e cila ka marre persiper menaxhimin dhe promovimin e kenges "Rina Rina" (Versioni anglisht) per tregun nderkombetar. Suksese djema!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.