Header Ads

Te preferuarit tane nga finalistet e X Factor

Keta jane dy te preferuarit tane nga finalistet e X Factor Albania. Ne fakt, duhet shpjeguar qe konkuruesit jane amatore e ndoshta programi duhej te kishte nje nentitull "Rruga drejt kenges" qe njerzit ta kene sa me te qarte qe ketu po mundohen ti japin forme nje talenti te ri etj etj. Sipas mendimit tone Herri Beluli me perzgjedhjen e duhur te kengeve do arrij te kete sukses sepse eshte kengetar i lindur, vetem pak me kembe me ne toke. Te njejten gje mund te themi dhe per Ina Torben e cila ka ze fantastik, por qe normalisht do ti duhet ta perpunoj e ta zoteroj me mire. Gjithsesi, zeri i saj ka nuanca dhe kthesa natyrale shume te bukura,notat i kap dhe zeri i merr nje ashpersi aq te kerkuar dhe perfekte per R'n'b.Problemi i Ines eshte interpretimi skenik. Nga te tjeret do veconim dhe Muhamed Kollarin e Kaniten, por qe do ju duhet me teper pune. VEC...nese Kanites ja gjejne kenget e duhura per zerin e saj dhe e mesojne sesi te ushtrojne zerin, ju them qe me personalitetin dhe prezantimin e saj skenik...e fitoi X_in.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.