Header Ads

Adrian Lulgjuraj dhe Bledar Sejko perfundojne versionin e ri


Adrian Lulgjuraj dhe Bledar Sejko, se bashku me Shpetim Sahracin, jane kthyer dje nga Stokholmi i Suedise, ku kane perfunduar se realizuari dhe versionin e ri te kenges "Identitet". Ne kemi mesuar se versioni i ri eshte pak me i shkurter dhe me i fuqishem, ndersa kenga do te kendohet po ne gjuhen shqipe. Projekti i rradhes per Lulgjuraj dhe Sejko eshte regjistrimi i videoklipit, per te cilin do fillojne te punojne se shpejti. Shqiperia do te kendoj ne naten e dyte gjysem finaliste te Festivalit Europian me 16 maj.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.