Header Ads

Argjentina Ramosaj regjistron kenge te re


Argjentina Ramosaj ka bere te ditur se kete jave ka qene ne studio per te regjistruar kengen e saj te re. Ende nuk eshte dhene nje date per publikimin e saj, por ndoshta TopFest? Mesa degjojme dhe kjo kenge do mbaj vulen e ThreeDots.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.