Header Ads

Beatrix dhe Alban Ramosaj - Stay


Beatrix Ramosaj dhe vellai i saj Alban, sjellin versionin e tyre te "Stay" nga Rihanna. Duket se kjo eshte kenga me e preferuar e momentit ne Shqiperi. Interpretimi eshte shume i mire, por Albani e ka zerin shume te thelle per kete kenge, nderkohe qe Beatrixit i pershtatet me teper. Gjithsesi mua me pelqen.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.