Header Ads

Bertan Asllani perfundon xhirimet e videos per "Damla Damla"


Bertan Asllani ka perfunduar me ne fund ALELUJA! xhirimet per videon e kenges "Damla Damla" dhe ka njoftuar se do te publikohet shume shpejt. Byrym burek sulltan sulejman, qofte kohe e bukur ene nuk ndodh gje qe ta shtyj serisht lol. Ne lajme te tjera rreth Bertanit ne kemi mesuar se ai mund te interpretoj ne nje serial televiziv turk. Mos ndoshta perkrah Nik Xhelilaj?

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.