Header Ads

E vrasin Seldin...ne reklamen e Big Brother


Teksa po shikoja reklamen e Big Brother Albania, shfaqet nje personazh i cili duke pergjuar nga vrima e celsit te nje dere ne tjeter, shikon personazhet me te njohur te Big Brother Albania ne vite dhe e ben nga nje koment.Ajo cka mua me terhoqi vemendjen ishte sekonda e 30 ne te cilen kur shfaqet Seldi, ky personazhi nxjerr pistoleten dhe gjuan me idene e qarte per ta vrare. WOW! Une nuk e di kujt i eshte dukur shume per te qeshur nje skene e tille, por a nuk mendoni se e kane tepruar pak? 

Ps.Big Brother Albania 6  fillon sot ne oren 20:45No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.