Header Ads

Elvana Gjata prezanton sesionin akustik me 5 kenge te reja


Ne nje kohe kur artistet shqiptare mezi prezantohen me nje apo dy kenge ne vit, Elvana Gjata vjen brenda javes me nje sesion akustik perbere prej pese kengesh te reja, plus nje videokenge te re. WoW! Si kenget ashtu dhe realizimi eshte vertete super. E vetmja gje qe mungon eshte prezenca e spektatorit qe une mendoj se do i kishte bere me interesant interpretimet, gjithsesi...nje pune shume shume e mire, qe shpresoj te pasohet dhe nga artiste te tjere. Kenget mund ti degjoni ne kanalin zyrtar te ThreeDotsProductions ne YouTube, nderkohe ne po ju sjellim te preferuaren tone nga kjo pesce.


Fiksim kjo kenge!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.