Header Ads

Gjira se shpejti sjell Psikopatin


Gjira ka njoftuar se se shpejti do publikoj kengen e re e cila titullohet "Psikopat". Kjo kenge nje bashkepunim me vellain e saj Ardin, ne fakt eshte e re per puublikun, por ne te vertete eshte kompozuar nga dyshja vite me pare dhe vjen serisht ne nje finalizim me te sakte.Me nje titull te tille...si mund te mos jemi kurioz?

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.