Header Ads

Jon Tarifa ne vendin e pare te FunX ne Hollande me "Focus"


Jon Tarifa eshte nje artist shqiptar i cili banon momentalisht ne Hollande dhe kete jave ka arritur te klasifikohet ne vendin e pare te radios FunX nje prej radiove me popullore ne kete shtet (Amsterdam 96.1FM, Roterdam 91.8FM) me kengen "Focus". Nderkohe, o kete jave ai ka publikuar dhe videokengen e rradhes "Next to Me" ne bashkpunim me Arman Kanun. Me poshte keni mundesine te shikoni te dyja videot. Joni eshte vertet shume i talentuar, ne na pelqen. Cool!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.