Header Ads

Linda Halimi ne Nju Jork per kengen e re dhe...


Linda Halimi eshte transferuar se bashku me partnerin e saj ne Nju Jork ku sic ka treguar vete kengetarja, eshte duke punuar per kengen e saj te re e cila do te jete nje kryeveper. Nderkohe neve ketu ne Albaniac, nje zog erdhi na peshperiti dicka ne lidhje me nje kontrate muzikore qe Linda mund te kete nenshkruar apo mund te jete duke diskutuar me nje shtepi te vogel diskografike ne Nju Jork...por meqenese lajmin ende nuk e kemi te konfirmuar, nuk po flasim dot me teper. Gjithsesi, suksese!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.