Header Ads

Maldi Kellici dhe Jason Differ jane The Off Chance

The Off Chance eshte nje dyshe e talentuar e perbere nga shqiptari Maldi Kellici dhe Jason Differ te cilet jetojne ne Boston te Amerikes dhe ne 2011 publikuan albumin e pare te titulluar "Change". Se fundi duket se pervec aktiviteteve lokale (kane koncerte ne Boston dhe Kembrixh pergjat marsit dhe prillit), The Off Chance do percjellin muziken e tyre dhe ne skenat e tjera te Amerikes lindore e me 28 mars do kendojne live ne "Cafe Wha" ne Nju Jork. Me poshte po ju sjellim dy video te grupit si dhe nje video te Maldit ne kitare.
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.