Header Ads

Muzike nga Elinel - Degjoje ketu! SUPER!


Muzike SUPER nga Elinel! Ne jua kemi prezantuar dhe me pare me kengen "Bullet" nderkohe qe kete here po sjellim tre kenge qe i kemi FIKSIM!!! Per me teper e gjeni ne YouTube dhe Facebook! Elinel - Drum n' Dragon 


Elinel - Hefe


Elinel - Dy minuta


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.