Header Ads

Niko Pepaj ben tatuazh shqiponjen dhe Skenderbeun


Ky po qe eshte tatuazh! Nje kombinim shume i bukur i shqiponjes me ngjyrat e flamurit dhe Skenderbeut, ky eshte tatuazhi i ri i modelit dhe aktorit shqiptar Niko Pepaj i cili momentalisht interpreton ne serialin televizin "Bunheads" ne ABC Family (Amerike).


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.