Header Ads

Rihanna i dergon linjen e saj te veshjeve Rites


Rihanna ka debutuar kete jave linjen e saj te veshjeve "River Island" dhe nje prej personave te pare qe ka marre dhurate koleksionin e plote eshte...Rita Ora! Ndoshta media duhet ti lere rehat vajzat se nuk jane aspak rivale sa i bejne.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.