Header Ads

Rita Ora - kendon "Lover of the Light" te Mumford and SonsRita eshte perfkte ne versionet akustike te kengeve dhe patjeter duhet te publikoj nje album te terin ne versionin akustik. E mrekullueshme!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.